BEST Design Week | 2015

Dobrodošli na BEST Design Week!

BEST Design Week je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine peti put za redom održao u Beogradu od 30. maja do 6. juna u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa italijanskom školom mode i dizajna Accademia del Lusso. Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu imali su priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Cilj projekta je da se studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući da savladaju ili usavrše principe dizajna i brendiranja. Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti će tokom pet dan programa doći do finalnog dizajnerskog proizvoda.

Seminar se sastojao iz tri radionice:

Design Basic - namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Design Advanced - namenjen je studentima Arhitektonskog fakulteta koji već imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja. Arhitektonski fakultet je prepoznao značaj ove radionice, a njenim polaznicima je omogućeno da dobiju 2 ESPB boda. (Evropski sistem prenosa i akumulacije bodova).

User interface/User Experience Design - predstavlja relativno novu granu IT industrije orijentisanu na kreiranje brzih korisničkih aplikacija i ima za cilj da omogući vezu između softvera i čoveka, tako da softver bude što pogodniji i razumljiviji za rad. Za učešće u ovoj kategoriji takmičenja prijavljivaće se studenti koji poseduju osnovno znanje web programiranja i rada u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Po završetku seminara, svi učesnici su dobili sertifikat o učešću na BEST Design Week-u.

Projekat su podržali Grad Beograd, Univerzitet u Beogradu, DEVANA Technologies, Mad Head Games, Comtrade, Tech1, Crater Studio i Coca-Cola Hellenic.


alt

 

Medijski podržali

logo 24 sata - vektor  logo   mreza pm  puskice.org 
 image001 PORTAL logo  nadlanu logo  studentski   Beleske-logo-FINAL-black-300x120
 iSerbia logo  logo  Logo student UrbanBUG-logo  Logo 
 logoCCD  Politika LOGOTIP kst logo  logo 1  kuca dobrih vesti 
 masinac vertical  etf logo_2010_cir matf-logo  AF-logo-vector-veliki   fon-logo1
 masinac  czrk  Ambijentilogocrveni02 logoPORTALMLADI 1  kcn1novi 
 artlogo  stylers presstiz vektor 1  Ogledalce  kursevi
 izlazak 160 najstudent  Designed White 200