BEST Design Week | 2015

Dobrodošli na BEST Design Week!

“BEST Design Week” je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine peti put za redom održava u Beogradu, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom. Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.


Cilj projekta je da studenti savladaju i usavrše principe dizajna kroz rad u softverskim programima i tako dođu do finalnog dizajnerskog proizvoda. Seminar će se održati u prostorijama SAE Instituta, ulica Čika Ljubina 8, i sastojaće se iz tri kategorije takmičenja za koje će se studenti prijavljivati na osnovu svog dosadašnjeg iskustva i znanja: Design Basic, Design Advanced i User Experience Design.


Design Basic - namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.


Design Advanced - namenjen je studentima Arhitektonskog fakulteta koji već imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja. Ova radionica je priznata od strane Arhitektonskog fakulteta i omogućava studentima dobijanje 2 ili 3 ESPB boda u zavisnosti od godine studija (Evropski sistem prenosa i akumulacije bodova).


User Experience Design - predstavlja relativno novu granu IT industrije orijentisanu na kreiranje brzih korisničkih aplikacija i ima za cilj da omogući vezu između softvera i čoveka, tako da softver bude što pogodniji i razumljiviji za rad. Za učešće u ovoj kategoriji takmičenja prijavljivaće se studenti koji poseduju osnovno znanje web programiranja i rada u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.


Organizacijom ovog projekta Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd ima za cilj da obogati znanje studenata u oblastima informacionih tehnologija koje se smatraju bitnim za rad i napredovanje nakon studija. Kroz projekat BEST Design Week studenti mogu da se usavršavaju u oblastima koje na svojim fakultetima nisu u mogućnosti da nauče. Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora i predavača.


Projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.


alt

 

Partneri

logo 24 sata - vektor  logo   mreza pm  puskice.org 
 image001 PORTAL logo  nadlanu logo  studentski   Beleske-logo-FINAL-black-300x120
 iSerbia logo  logo  Logo student UrbanBUG-logo  Logo 
 logoCCD  Politika LOGOTIP kst logo  logo 1  kuca dobrih vesti 
presstiz vektor 1   etf logo_2010_cir matf-logo  AF-logo-vector-veliki   fon-logo1
artlogo  logo czrk   logoPORTALMLADI 1 masinac  kcn1novi 
 Ambijentilogocrveni02  stylers